Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

A 30 - A CONFERINTA NATIONALA AICPS

2020.01.14 - Constantin STANCIU

Anul acesta la Palatul Parlamentului Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) - va organiza o conferinta nationala aniversara - 30 ani

Anul 2020 marchează un punct de referință în istoria AICPS: împlinirea a 30 de ani de activitate. Evenimentul va fi celebrat în cadrul celei de-a 30-a Conferințe Naționale a AICPS! Conferința se va desfășura în zilele de 7 și 8 mai 2020 la București. Locul de desfășurare ales anul acesta, Palatul Parlamentului, constituie un punct de reper în arhitectura și ingineria românească.Tema Conferinței, Ingineria structurală în România și în lume, la începutul secolului XXI, încurajează extinderea orizonturilor în activitatea de proiectare structurală în afara frontierelor țării, aspect care va fi evidențiatde invitații speciali. Au fost invitați, în calitate de „keynote lecturers, domnii: Ashraf Habibullah(CSi, SUA), Richard Sharpe (Noua Zeelandă), Dan M. Ghiocel (SUA), Leslie E. Robertson (SUA). În spiritul misiunii principale a AICPS, cea de dezvoltare continuă a comunității inginerilor proiectanți de structuri, vă încurajăm să contribuiți la diversificarea aspectelor abordate în cadrul Conferinței prin împărtășirea experiențelor profesionale proprii. Așteptăm cu mare interes, până în data de 26 ianuarie 2020, titlurile comunicărilor dumneavoastră, autorii și rezumatul lucrării, pentru includerea în program.