Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

Despre Structural ING

Activitatea Structural ING

Echipa Structural ING oferă servicii complete de proiectare în domeniul construcțiilor civile, industriale și agricole, consultanță în domeniu și management de proiect din anul 2005. Cu o experiență de peste 15 ani în construcții, realizăm toata gama de proiecte, indiferent de complexitatea acestora. În funcție de nevoile clienților, întocmim documentația tehnică și obținem avizele necesare. Verificăm proiecte la cerinta esentiala A1 (civile, industriale, agrozootehnice, energetice, de telecomunicații, miniere, edilitare și de gospodărie comunală, structuri de beton, beton armat, zidărie, lemn). Specialiștii STRUCTURAL ING Romania realizează și documentații de urbanism sau studii de amplasament, de fezabilitate, geotehnice, topografice, hidrogeologice, de trafic și audit energetic.

Ce implică o colaborare cu echipa Structural ING Romania?

Profesionalism, flexibilitate, creativitate și promptitudine. Indiferent de natura proiectului, arhitectii, inginerii, expertii si verificatorii STRUCTURAL ING SRL ROMANIA acordă o atenție deosebită cerințelor clienților, comunică în mod regulat stadiul proiectului și eventualele modificări și caută soluții viabile. Dinamismul echipei, expertiza în domeniu, precum și devotamentul fiecărui membru sunt cheia succesului fiecărui proiect.

Ai nevoie de ajutor? Oferim consultanță gratuită